Trandafirii din parcul I.O.R. Roses in the park I.O.R

In parcul I.O.R sunt cateva locuri amenajate cu trandafiri. Cea mai mare zona e cea denumita „ROSARIUM” si se ajunge la ea imediat cum intri in parc din strada Baba Novac pe langa statuia Alexandru Ioan Cuza. Tot pe la aceasta intrare pt a ajunge la „ROSARIUM” trebuie sa faci dreapta dar daca faci stanga ajungi intr-o zona in forma de pavilion inconjurata tot cu trandafiri, aceasta zona e ceva mai mica, cu cateva bancute dar trandafirii de aici miros incredibil de bine. Aici eu personal recomand cu placere sa stai sa citesti, studiezi, flirtezi, relaxezi sau orice alceva. In ultima poza am reusit sa surprind putin din acest loc mirific.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

46 de gânduri despre „Trandafirii din parcul I.O.R. Roses in the park I.O.R

  1. Stunning yellow.

    I’ve heard that florists sometimes do something to flowers to make them into certain colours. I would never have the ego to require a flower to be unnaturally a colour, for my event. I’d hate to receive a bunch of contrived flowers. These are beautiful, because they are natural.

  2. Detaliile surprinse sunt cu adevarat curiozitati prinse in culoare, picaturi si ițe! Locuiesc foarte aproape de acest crampei de frumusete, asa ca multumesc pentru invitatia indirecta de a-l palpa. Splendide imagini, talentat fotograf, imbietoare natura!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s