Vara pe Valea Alba.

Tura organizata pe carpati.org.

Participanti nu mai putin de 29 de persoane,venite din mai multe colturi ale tarii.

Cu totii ne-am intalnit in Busteni la Caminul Alpin.

Dupa ce ne-am strans cu totii,am plecat la drum. Intrarea pe Valea Alba se face de la Caminul Alpin cu plecare pe triunghi rosu.Dupa aproximativ 30 min de mers prin padure,facem stanga,iesind de pe traseu,tot mergand pe aceasta carare la un moment dat se face o bifurcatie la care noi am tinut stanga pana am ajuns la un loc numit „la verdeata”. Aici peisajul e absolut superb,intr-o parte,Busteni,in cealalta,Valea Alba.

Mai departe,pozele spun tot.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

La cabana Caraiman,din pacate grupul sa despartit,o parte am coborat pe „jepii mini”,altii pe „jepii mari” si restu,nu stiu pe unde.

Ca idee pt cine intereseaza,tot acest traseu a durat,aproximativ 10 ore.

Atentie! Valea Alba e un traseu nemarcat,nu e dificil,orice persoana poate sa-l faca atata timp cat are ceva conditie fizica. La noi,in tot acest grup a fost chiar si o doamna de 67 de ani,iar pe traseu am intalnit chiar si un tata cu un baiat de aproximativ 12 ani,ce e drept, si unu si altu au tot mers pe la munte.

64 de gânduri despre „Vara pe Valea Alba.

  • Sunt mici doar daca nu respecti cateva reguli ale muntelui. Daca respecti aceste cateva reguli si mai ales daca respecti muntele atunci sansele de supravietuire sunt mai mari decat intr-un oras.
   Iar jepii mici e mic copil pe langa multe alte trasee,e drept,nemarcate.

   • Mie mi s-a parut destul de dificil traseul. Stiu ca exista trasee mult mai grele si respect pe oricine merge pe acolo (si cum ai spus, respecta cateva reguli).

   • Am exagerat eu,jepii mici e un traseu foarte frumos,doar ca la un moment dat incepi sa vrei si altceva,iar acel ceva sunt nemarcatele.
    Personal pt cei care merg mai rar pe la munte chiar recomand trasee marcate si mai usoare.

  • Merci Andrei! te rog sa ma crezi ca nu-i vorba (numa’) de noroc, ci de alegeri, alternative, optiuni… de-a fi pe-acceasi lungime de unde si pe-aceeasi frecventa… 🙂 deh, unii/unele sunt ahtiati dupa vile, masini de lux, toale si încaltari de „marca”(firma!), snobisme, d-alde d-astea „lumesti”, materiale… 😀

   • Nu la asta m-am referit. Sunt sigur ca sunt multi altii care nu sunt ahtiati dupa…ba din contra le-ar placea mult sa umble,sa descopere,etc dar nu au posibilitatea. La asta m-am referit cand am zis ca esti norocoasa 🙂
    Sti,e o vorba „fiecare om e fericit in felul lui” .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s